Stimate pacient(ă),

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca realizeaza un sondaj de opinie în rândul pacienților internați cu privire la calitatea serviciilor oferite în cadrul unității sanitare. Acest demers se derulează periodic în cadrul spitalului nostru și are ca obiectiv îmbunătățirea comunicării cu pacienții și creșterea calității serviciilor oferite în cadrul unității sanitare.
Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile referitoare la drepturile și obligațiile ce vă revin în calitate de pacient sau de asigurat și să completați chestionarul de mai jos.
În cazul pacienților copii sau fără discernământ temporar sau constant (stări comatoase, secții psihiatrie, etc.), chestionarul se completează de către aparțintori.

Atenție! Opiniile exprimate de dumneavoastră în cadrul chestionarului trebuie să se refere doar la această internare.

Modalitatea de răspuns este de a bifa, la fiecare întrebare, răspunsul cel mai apropiat opiniei dumneavoastră. Fiecare întrebare necesită un răspuns.
Acest chestionar este confidențial și anonim și vizează doar prelucrări statistice care au ca obiect înțelegerea opiniilor pacienților cu privire la calitatea serviciilor din spitale.
Vă mulțumim anticipat pentru implicarea dumneavoastră în acest demers important!